Dingen in de omgeving

Bij ons in de buurt liggen verschillende plaatsen waar gasten gezellig kunnen winkelen. Zo bevinden Nijverdal (10 km), Enter (3 km), Rijssen (5 km) en Wierden (5 km) zich op fietsafstand van onze camperplaats.
Wat verder weg vindt u de plaatsen Almelo (7 km), Holten (13 km), Hellendoorn (13 km) en Hengelo (20 km).

In Rijssen is er elke maandagochtend tot 13.00 uur een grote warenmarkt met food- en non-foodartikelen. Locatie: Kerkstraat, ’t Schild, Rozengaarde en Europaplein. Op zaterdag is er de gehele dag markt in het centrum van Rijssen. Locatie: Elsenerstraat, Kerkstraat en ’t Schild.
Op vrijdagmiddag kunt u het hele jaar door een warenmarkt bezoeken in het centrum van Holten. Locatie: Smidsbelt.

In Enter kunt u een bezoek brengen aan het Klompenmuseum “Sköpke”. Dit museum is sinds 2013 een officieel Nederlands cultureel erfgoed.
In de grote schoolvakantie zijn er elke woensdag- en donderdagmiddag demonstraties handmatig klompen maken.
Ook kunt u een bezoek brengen aan de Enterse Waarf, waar de zomp gemaakt wordt.

Ook vindt u de bekende modewinkel Roetgerink in Enter. Vanuit het hele land komen hier mensen naar toe om een dagje te shoppen.

In Nijverdal bevindt zich een oorlogsmuseum, dat u kunt bezoeken.

In Almelo kunt op bezoek bij de Bolletje Winkel & Koffieschenkerij aan de Grotestraat en kunt u een dagje doorbrengen bij Preston Palace. In Almelo kunt u ook gerust een middag winkelend doorbrengen.

Als u een bezoek brengt aan onze camperplaats, kunt u natuurlijk ook een dagje Avonturenpark Hellendoorn inplannen. Dit Avonturenpark ligt op 13 km afstand.

In Wierden kunt u Zwembad De Kolk vinden. Het zwembad beschikt over een groot wedstrijdbad, een recreatiebad, een kleuter- en peuterbad, een kinderwaterspeeltuin.
Ook zijn er whirlpools, een stortbad, twee Turkse stoombaden, een complete sauna en een 50 meter lange glijbaan te vinden.
Het zwembad is volledig aangepast voor gehandicapten en de meeste baden hebben een temperatuur van 30 graden.

Om de wijngaard heen ligt een klootschietbaan van +/- 750 meter. Wij kunnen dus de mogelijkheid bieden tot een middagje klootschieten. Eventueel kunt u dit zelfs nog combineren met een BBQ of een warm/koud buffet.

Wij kunnen u ook helpen aan leuke fietsroutes in de omgeving, bijvoorbeeld naar het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug, vraag hier gerust naar bij het restaurant.
Ons restaurant zit dicht bij de knooppunten 81 en 91.

Met het openbaar vervoer bent u binnen 2 uur ook in Amsterdam