Een vergaderlocatie in Twente vindt u in Wierden

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie waar u samen met uw medewerkers rustig kunt zitten en waar u direct inspiratie vindt? Dan bent u bij Camperplaats Wijngaard Baan aan het juiste adres. Wij bieden een vergaderzaal aan waar u met 50 à 60 personen in alle rust kunt vergaderen. Daarnaast bieden wij diverse arrangementen aan zodat u naast vergaderen ook heerlijk kunt genieten van een warm of koud buffet.

Voor een vergadering in Twente vindt u bij ons de juiste sfeer

U vindt bij Camperplaats Wijngaard Baan de perfecte sfeer voor een vergadering. Wist u dat medewerkers in de juiste, rustige, omgeving inspiratie opdoen en productiever zijn? Wij bevinden ons in een natuurrijke omgeving. Omgeven door druiventrossen en weilanden kunnen wij wel zeggen dat wij een vergaderlocatie garanderen waar inspiratie te vinden is. Daarnaast is op het gebied van eten en drinken van alles mogelijk. Wij bieden diverse warme en koude buffetten aan, maar ook een kopje koffie of thee met een lekkernij behoort tot de mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van een gebakje of soesje bij de koffie. Ook een warme hap zoals soep of een broodje: gehaktbal, beenham of kroket behoort tot de mogelijkheden.

Genieten van een heerlijk warm of koud buffet tijdens de vergadering

Om u en uw medewerkers zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden wij diverse warme en koude gerechten aan. De arrangementen zijn te reserveren vanaf 25 personen. Bent u met minder mensen? Dan rekenen wij een kleine toeslag. De volgende arrangementen zijn bij ons te verkrijgen:

  • Arrangement met warm/koud buffet: “Twentse Toafel”, inclusief drinken.
  • Arrangement met diverse kleine hapjes.
  • Arrangement met BBQ, inclusief drinken.
  • Stamppot buffet met o.a. boerenkool, zuurkool of hutspot. Inclusief diverse vleessoorten en drinken.

Onze arrangementen zijn uit te breiden met een ijsbuffet vanaf onze ijskar. *Sterke drank is niet inbegrepen bij onze arrangementen.

Contact

Heeft u binnenkort een vergadering op de planning staan en bent u benieuwd wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden. Wij zijn telefonisch te bereiken of u kunt een berichtje achterlaten via ons contactformulier. Wij staan u graag te woord.