Camperplek in de regio Twente

Bij Camperplaats Wijngaard Baan in de regio Twente bieden wij de mooiste camperplekken op een unieke locatie aan. Genieten van de natuur of juist lekker een dagje naar een pretpark? Alles is mogelijk vanaf onze unieke locatie in Wierden. Wij bieden zowel harde als onverharde camperplekken aan. U bent dus van harte welkom met zowel een grote als een kleine camper. De lengte van uw camper is voor ons geen probleem, wij hebben altijd een camperplek beschikbaar!

Mooie camperplaats met goede faciliteiten

Wanneer u de camperplaats op rijdt zult u merken dat wij naast prachtige camperplekken in de mooie natuur, ook beschikken over voldoende voorzieningen. Zo kunt u van uw vakantie een onbezorgde tijd maken en genieten van de rust en de ruimte op onze camperplaats. De camperplaatsen beschikken uiteraard over mooie sanitaire voorzieningen. Zelfs voor de mindervalide campinggasten hebben wij een aangepaste badkamer, zodat ook zij kunnen genieten van een heerlijke vakantie. Uiteraard is er stroom aanwezig en kunt u gebruik maken van onze gratis draadloze WIFI. Zo kunt u op de camperplaats werken of een filmpje kijken met de kinderen wanneer u dat wilt. Voor een camperplaats met stroom of een camperplaats met sanitair hoeft u dus niet meer verder te zoeken!

Genieten van een prachtige omgeving met voldoende vertier voor jong en oud!

In de omgeving van Camperplaats Wijngaard Baan is voldoende te beleven voor jong en oud. Zo kunt u heerlijk een dagje op stap met het hele gezin of juist heerlijk fietsen in de nabije omgeving. U kunt onder andere de volgende faciliteiten vinden in de omgeving:

 • In een straal van 20 km vindt u voldoende winkelgelegenheden
 • In Rijssen vindt u elke maandagochtend een grote warenmarkt met zowel food- als non-foodartikelen
 • Op zaterdag is er in Rijssen zelfs de hele dag markt
 • In het centrum van Holten vindt u op vrijdagmiddag een warenmarkt
 • In Enter vindt u klompenmuseum “Sköpke”. Sinds 2013 is dit museum een cultureel erfgoed!
 • Bij het klompenmuseum kunnen kinderen in de zomervakantie op woensdag- en donderdagmiddag demonstraties krijgen om handmatig klompen te maken.
 • In Enter vindt u de bekende modewinkel “Roetgerink”.
 • In Nijverdal vindt u het oorlogsmuseum. Leerzaam en leuk voor het hele gezin!
 • In Almelo vindt u aan de Grotestraat de gezellige winkel en koffieschenkerij van Bolletje.
 • Avonturenpark Hellendoorn is te vinden op slechts 13 km afstand van de camping.
 • In Wierden kunt u heerlijk een dagje zwemmen in zwembad “De Kolk”.
 • In de nabije omgeving vindt u de klootschietbaan.
 • Naast bovenstaande faciliteiten kunt u uiteraard ook prachtige fietsroutes vinden. Wat dacht u van het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug?

Camperplaats

Contact

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag eens een kijkje komen nemen op onze camperplaats? Dan zien wij u graag tegemoet! Wij bieden 20 camperplekken aan, zowel verhard als onverhard. Voor €16,50 per nacht kunt u gebruik maken van alle faciliteiten op de camperplaats en bij ons geldt: vol=vol. Uiteraard mag u ook altijd contact opnemen voor de mogelijkheden. Wij zijn telefonisch te bereiken of u kunt een berichtje achterlaten via ons contactformulier. Wij staan u graag te woord.