Proeverij

Het gehele jaar met uitzondering van februari kunt u ons elke donderdag t/m zondag van 10:00 tot 24:00 uur een bezoek brengen. Buiten het seizoen kan dit ook op afspraak.

Bovendien hebben wij sinds 2008 een prachtig proeflokaal: inclusief terras met uitzicht op de wijnranken. Een heerlijke pleisterplaats als onderbreking van een wandel- of fietstocht. En uiteraard is het dan mogelijk een flesje van het zojuist geproefde, tegen een leuke prijs, aan te schaffen en thuis nog even na te genieten van deze leuke ervaring!

Proeverijen geven we vanaf 8 personen. Er kan gekozen worden voor een kleine , grote en luxe proeverij.

Bij de kleine proeverij krijgt u een rondleiding en mag u onze wijnen proeven afgewisseld met soepstengels. Deze variant kost 12,-- per persoon.

De luxere proeverij bestaat uit een rondleiding, het proeven van onze heerlijke wijnen afgewisseld met stokbrood met zalm, haring en paling. Deze proeverij kost 18,-- per persoon.

De grote proeverij is een proeverij speciaal voor de grotere groepen vanaf 20 personen. Bij deze proeverij geven wij u een rondleiding in ons bedrijf, u kunt onze zelfgemaakte wijnen proeven en wij serveren er een lekkere lunch voor de hele groep bij. Deze proeverij kost 17,-- per persoon.

Deze proeverijen graag van tevoren bij ons reserveren via e-mail. U krijgt van ons dan een bevestiging zodat wij u kunnen garanderen dat wij tijd en plek voor u hebben.